Forældresamarbejde

Forældreansvar

Vores forældregruppe tager i høj grad deres forældrerolle alvorlig. Dette giver os plads til at koncentrerer os om andre dele af samarbejdet og arbejdet i institutionen i det hele taget. Redskaber til at nå målet Den første tid i huset – kimen til et godt samarbejde skal lægges.
Både vores formidling af husets ånd og rytme og barnets liv og færden hidtil skal være i centrum. Forældre skal have tillid til at deres dyrebareste kan overlades i vores varetægt. Daglige kontakt…. vores allervigtigste redskab. Små meddelelser fra begge parter er kittet til at få stykket 2 verdener sammen og giver os brændstof til at småsnakke i dagens løb. Der skal være tid til både det formelle og det uformelle.

Billeder

Vi bruger rigtig mange fotos, der næsten dagligt dokumenterer oplevelser, stemninger, aktiviteter og samvær. Digital fremviser er i alle garderober.

Samtaler

Vi tilbyder forældre 2 faste samtaler, hvor deres barn er i centrum. Dette sker 3 mdr. efter barnet er startet i Mariehønen og inden de starter i skole. Det er altid derudover muligt at få en snak med os om barnet.

Siden er sidst opdateret 11. oktober 2013